Rólunk

Miért válassz minket ha állást keresel?

Mert nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy segítsünk neked már a felvételire való eljutásodban, mindezt teljesen ingyenesen.

A felvételire, és a munkakezdésed napjára a szükséges információt átadjuk telefonon, majd pedig írásban is a rendelkezésedre bocsátjuk, így mindent tudni fogsz, a kezedben van a válasz ha kérdésed adódna.

Ha már nálunk dolgozol azon dolgozunk nap mint nap, hogy minél rugalmasabban és gyorsabban intézzük az ügyeid, legyen szó munkáltatói igazolásról, amit pár órán belül elkészítünk és eljuttatjuk hozzád, vagy bármilyen kérdésed/problémád van, azonnal reagálunk és segítünk megoldást találni.

Minden héten találkozhatsz velünk a munkahelyeden személyesen, ahol bármilyen kérdésedre választ adunk, a papírügyeket egyszerűen tudjuk intézni, csak felhívsz minket hétközben, és mi elvisszük neked a kért dokumentumot neked.


Miért válasszon minket, ha munkaerőre van szüksége?

Digitalizált világunkban a gyors alkalmazkodás elengedhetetlen feltétele egy sikeres üzleti modellnek. Az utóbbi néhány év alatt teljes mértékben megváltozott a munkavállalók felkutatásának módszere és elérési útvonalai. Ezt szem előtt tartva nagy hangsúlyt fektetünk az optimális platformok felkutatására és annak alkalmazására, ezek segítségével megtalálva a megfelelő munkavállalókat partnereink részére. Kihasználva azon előnyünket, hogy a hirdetési lehetőségek széles spektrumát ki tudjuk használni, a potenciális munkavállalók szélesebb köréből tudunk a pozícióknak megfelelő jelölteket ajánlani, elsődlegesen partnereink elégedettségét szem előtt tartva.

Dun & Bradstreet tanusitvany